Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گفت :احداث هتل ها و پروژه های اقامتی در سراسر استان یزد نشان از توجه سرمایه گذاران به آثار اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در حوزه گردشگری است.

«ولی تیموری »در مراسم افتتاح امروز هتل چهار ستاره مهربد میبد در جمع خبرنگاران این شهرستان، گفت: وجود هتل چهار ستاره و مجلل در این  شهرستان بیانگر این موضوع است که تنها شهر تاریخی یزد را نمی‌توان مقصد گردشگری دانست بلکه تمام شهرهای این استان با تنوع و جاذبه‌های گردشگری به جرگه مقصد گردشگران تبدیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ایجاد و بهره‌برداری ۱۵طرح اقامتی در استان، افزود: بهره‌برداری از ۱۵ طرح اقامتی، سفره‌خانه‌های سنتی و بوم گردی ها  بیانگر این است که سرمایه‌گذاران به خوبی متوجه آثار اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی در حوزه گردشگری شده‌اند.

 معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی همچنین اظهار کرد: شیوع گسترده ویروس منحوس کرونا گردشگری بین‌المللی و جهانی را مورد تهدید قرار داد و این امر باعث کاهش ۶۵ درصدی سفرهای بین المللی شد و شرایط گردشگری را سخت و دشوار کرد.

تیموری با بیان این که سوابق و تجربه‌های ما در گذشته در حوزه گردشگری نشان داد که می‌توانیم خیلی زود به بازیابی این حوزه دست پیدا کنیم، گفت: ویروس کرونا یک بحران در حوزه تاریخ صنعت گردشگری به وجود آورد و تاریخ صنعت گردشگری را به سختی کشاند اما با توجه به سوابق و تجربه‌هایی که ما در گذشته در حوزه صنعت گردشگری در ابعاد جهانی و ملی به دست آوردیم  می‌توانیم به زودی به بازیابی دست پیدا کنیم و امیدواریم  این اقامتگاه ها و هتل ها  نیز محرکی باشد برای توسعه اقتصادی و گردشگری داخلی و استان یزد به عنوان قطب گردشگری کشور مجددا به شور ونشاط دست پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری معاون گردشگری گردشگری یزد مراکز اقامتی يزد صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۸۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در بازگشت هیأت اعزامی استان از چین گفت: دستاورد این سفر آشنایی با تکنولوژی‌های روز دنیا، شناخت بازارهای صادراتی، شناخت خدمات فنی _مهندسی و مشاوره‌ای همچنین آشنایی با حقوق تجارت بین الملل بود.

وی افزود: این سفر در قالب ۵ گروه ۳۶ نفره انجام شد و گروه‌های اعزامی از دو نمایشگاه بین المللی شامل نمایشگاه صنعت لاستیک و پلاستیک و نمایشگاه صنعت شیشه و سیلیس بازدید کردند و با فرآیندهای مختلف آشنا شدند.

شهرزاد احصاء زنجیره‌های پایین دست صنعت شیشه را جزو اهداف بازدید از نمایشگاه‌ها دانست و در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازدید از بندر شانگهای (بزرگترین بندر کانتینری دنیا) گفت: فرایند تخلیه، بارگیری و ترخیص کالاها در این بندر بزرگ مورد بررسی قرار گرفت و با مسئولین آن نیز مذاکرات خوبی در جهت انتقال تجربیات انجام شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به مأموریت‌های استان در اقتصاد دریا محور، بیان کرد: بر آن هستیم که ساحت‌های اقتصاد دریا محور در استان را از طریق توسعه همکاری‌های اقتصادی تقویت کنیم و با الگوگیری از بندر بزرگ جهان به اصلاح فرآیندها در ترخیص کالاها از بنادر و گمرکات بپردازیم تا معطلی و دپوی کالاها در بنادر به حداقل برسد.

وی با اشاره به راه‌اندازی سرکنسولگری جمهوری خلق چین در بندرعباس، عنوان‌کرد: با توجه به اینکه سرکنسولگری ایران نیز در شانگهای فعال است در نظر داریم مراودات اقتصادی را میان دو کشور تقویت کنیم از این رو دیدار مفصلی با سرکنسول ایران در شانگهای انجام و ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان هرمزگان برای جذب سرمایه‌گذاران چینی تشریح شد.

شهرزاد در پایان با اشاره به توسعه کارخانه سیمان بندر خمیر و تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران چینی در این طرح، خاطرنشان‌کرد: کسب دانش و افزایش تعاملات هیأت‌های تجاری در سفرها و بازدیدها مسیر رونق بخشی به تجارت و سرمایه‌گذاری را فراهم‌تر می‌کند.

کد خبر 6096143

دیگر خبرها

  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا